Vill du ha fler besökare på din blogg?

Om du känner att din blogg är lite tom, och inte har lika många besökare som du vill ha, så finns det en hemsida där dom garanterar att du får fler besökare. Klicka på länken nedanför för att bli medlem och för att få fler besökare.

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Chelouuz

Kurdisk fest i stockholm

den 18 februari drar jag med Allan, hans mamma och syster till Stockholm. Vi ska på en kurdisk fest. Kommer bli roligt! och är ju inte så länge kvar. Något att se fram emot. Men måste även börja planera vad jag ska ha på mig. Alla mina kläder är ju gamla och slita. Förhoppningsvis får jag mitt studiebidrag denna månad, så jag äntligen kan göra något igen.

Allan syster, Allans mamma och Allan min snygging ♥


inte min dag..

Sitter hemma och är sjuk. Fick sjukt ont i halsen igår och har blivit värre under natten så idag är jag hemma. Internet har inte fungerat innan idag, vet inte vad problemet varit, men nu är allt bra igen. 

Allan kom just hem från skolan och gymmet, han sitter och vräker i sig mat för han glömmde att äta lunch innan han tränade.


Kallt eller vad?

Hemma nu! Kan inte fatta hur kallt det är. Liksom visst har mycket kläder på mig så håller mig relativt varmt. Skulle vänta 20 min på bussen för att komma hem så jaag tänkte visst 20 min e segt men hur farligt kan det vara? Efter ett tag insåg jag att jag frös sönder typ, och inte nog med det, bussen var även 15 min sen. Så jag satt 35 min vid en busshållplats mitt ute i skogen (typ...) och bara väntade.

Ligger nu i sängen och försöker få upp värmen. Allan kommer hem om 1 timme typ. Saknar honom ♥


Snabbt inlägg innan bussen

Min buss går om 13 min, måste börja röra mig om 3 min. Så¨blir ett slarvigt och snabbt inlägg. Jag och Allan försov oss lite men vi hann iaf tack vare mamma som ringde att väckte oss från undervåningen! hahah

Praktik idag, sen hem. Allan ska köpa Gears of war 3, så blir väll att testa det lite ikväll. Nörd jag är, jag vet!

Neeeh nu måste jag springa till bussen

haha fin morgon bild på mig och älsklingen ♥


daaamp

hahahah fan vad jag hatar Gears of war 2 nu... Hahaha sämst på det ju! Blir att kolla film istället nu; Mannen i järnmasken och mysa lite. Sen måste jag fan hänga upp kläder så jag har rena och torra kläder imorgon. 


Gammal bild på Sofie och jag ♥


Gears of War 2

Nu blir det att nörda lite Gears of war 2 med Allan. Nyduschad och ren, sitter med mormors gamla skjorta. Älskar den! För sköön. Och älskar min mormor ♥ Du är saknad! Hoppas du mår bättre i himlen nu, utan något lidande.


Storstädat!

Har just storstädat mer än halva övervåningen. Xbox rummet orkar jag seriöst inte fixa idag, jag och Allan får ta det nästa helg. Men är ändå sjukt stolta över oss. Fett rent i mitt rum, hallen och toaletten. Har tom använt en tandborste och putsat där man annars inte kan städa! Har även slängt ut över 3 påsar med paper, hoppas nu bara jag inte behöver dom! haha.

Nemen nu efter typ 3 timmars städning så blir det att duscha, byta sängkläder och sen bara ta det lungt. Såg nu vad klockan var, trodde bara klockan var 2 eller ngt, men den är visst 4. 

Tummen upp åt mig och Allan ;)


Shoohoo

Fett dålig på att komma ihåg att blogga. Igår orkade jag bara inte. Jag och Allan pratade massa om allt och lite till sen blev vi nördar på Gears of Wars 2 eller vad det nu heter. Så hade helt enkelt inte tid att blogga.

Som jag skrev förr så var jag och allan ju och såg mission impossible på bio i fredags. och måste bara berätta att jag gjorde en sak jag aldrig gjort förr. Jag gick på toa mitt uner filmen. Har typ fobi för sådant, brukar kunna hålla mig genom helaa filmen. Men gick seriöst inte, så jag gick på toa för första gången under en film på bio.

Idag blir det väll att städa lite, vi skulle göra det förra veckan men vi var nog för lata för att göra det. haha



godmorgon

Godmorgon godmorgon, vaknade nyss. Hann inte blogga ngt igår. Men igår va jag först på praktiken så klart sen drog jag in till stan med Allan och tog en fika med Pontus. mkt trevligt. Sen gick jag och Allan på bio, mission impossible grymt bra. Har inte sett dom andra innan, har inte trott att dom skulle vara bra, men 4an va iaf as bra. Kanske borde kolla på dom andra också någon dag.

Nu ska jag ner och äta frulle med Allan ♥


oseriös

hahahahha satt och letade efter lite gammla leksaker som jag kanske tänkte ge bort till min praktik. Hittade en näsa och långa naglar man kan sätta på. Var bara tvungen att testa dom igen. Har minnen från dom när jag var liten, speciellt naglarna. Gjorde så jävla ont och ha på dom tyckte jag då, gjorde ont nu med, men kanske för mina fingrar blivit större? haha men dom vill jag lätt ha kvar!!

Fula och oseriösa bilder, haha 



Saknade Fruu

Kom just hem, har varit på praktiken (som vanligt, känns fan tjatigt att skriva det) och sen när jag skulle hem så ringde min älskade vän Sophia som bor i Malmö och sa att hon var i Örebro, fick ju värsta sprattet så drog in till stan och tog en fika med henne och hennes kompis Stephanie. Blev helt överlycklig när Sophia ringde, typ bästa händelsen på dagen. Även om jag fick stå ute i kylan i 40 min bara för att vänta för Fia sa att dom snart var där, och dum som jag är trodde jag på det också. Om jag hade tänkt lite så skulle jag nog fatta att hon inte han en aning om vart hon var. Men trevligt var det iaf. Kanske blir att träffa dom på Lördag också om vi och dom har tid.

Imorgon är det äntligen fredag, känner faktiskt att jag behöver lite helg. Blir så trött av praktiken att jag inte orkar så mycket mer. Vill kunna träffa folk också.

Just nu sitter jag och snackar med Sofie på facebook, va fan längesedan vi träffades nu igen! Måste ses snaart


Söt tjej på bilden, Sophia, min fruu ♥


06:48

Vaken och klar för att åka iväg till praktiken, men tänker inte lägga mig och vila lite som jag gjorde igår, kommer ju bara somna då. Jag känner av i benen sen igår, fett skön känsla. 
Helg snart igen, veckorna går ju snabbt nu. Imorgon blir det fika och sen kanske jag och Allan ska på bio om vi orkar. 



trött tjej!

Hemma nu och är fett trött, har varit det hela dagen. Försov mig på morgonen, iaf nästan. Vaknade i tid och hade lite tid över innan bussen gick så tänkte att jag kunde ligga och vila en stund, satte alarm och allt men vaknade visst inte. Så fick ta en senare buss till praktiken, inte bra! Även därför jag inte hann skriva ngt innan praktiken.

Sen nu har jag just kommit hem. Jag och Allan var och gymade idag också, fett duktiga vi är. Vi träffade även Pontus ett tag för han var också och gymade. Allan är ledig på fredag och tänkte träna lite då också men det pallar jag inte och jag hinner nog inte heller. För är i stan först vid 5 och sen ska vi träffa pontus och nga till och fika och snacka lite. Vilka vet jag inte än, men nga till hoppas jag det blir.

Allan Brallan när han tränade idag :)


Hemmaaa

Hemma nu, haft en bra dag på praktiken fast det va sjukt kallt. Börjar även bli lite sjuk tror jag, har fått ont i halsen. Men jag hoppas det går över snart. Vill inte bli sjuk och missa massa roligheter på dagiset.

Efter praktiken åkte jag och Allan in och gymade lite, fett sköönt. Men nu ska vii duschaa, hann ju inte göra det där hade en buss att hinna med :)

Tjäna pengar genom att blogga?

Vill du tjäna lite extra genom din blogg? Det är enkelt och går relativt snabbt. Allt du behöver göra är att bli medlem på Adsettnings och ansöka till olika företag. Vissa av dom blir även godkända på en gång medans andra är under behandling. Visst låter det bra? Klicka på länken nedan och börja tjäna pengar på en gång;


Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

.

Godmorgon, orkade inte blogga mer igår när jag kom hem från praktiken och det. Var sjuukt trött, gick jag la mig på en gång jag kom hem. Är fortfarande fett trött men kan inte sova mer för ska snart iväg med bussen till praktiken igen. Barnen där är ju såå sööta. Lätt värt att gå dit hur trött jag än är.

Vad ska ni göra idag?

Praaaktik snaart

Sitter i sängen och ska börja gå mot bussen om 10 min. Har blivit förkyld också, troligen från praktiken. Senare ikväll blir det träning också. Fett skönt att ha börjat träna, känner att jag mår mkt bättre psykiskt nu. As härligt. Börjar bli bättre nu, sen är det bara dags att sluta med medecinen sen jävlar är allt bra.

Gammal bild, typ 4 år gammal?


Trötter

Sitter i sängen igen efter att ha spelat fight night på xbox, fick panik efter ett tag när det gick dåligt. Allan ville kolla ngt på tv nu sen ska vi se film. Men tills dess kanske jag ska läsa min bok Lycka nu, en grymt bra bok som jag kan rekomendera till er som gillar lite psykologi och vill veta mer om mindfluness och få tips om hur man kan må bättre.


sunday bloody sunday'

Godmorgon, nyvaken och seg. Idag måste jag och Allan verkligen städa, även fast ingen av oss är på humör. Vi kollade på Flickan som lekte med elden inatt, och nu ikväll blir det att se trean som jag inte kommer på vad den heter.

Allan sitter i andra rummet och spelar dator, ska snart över och joina honom genom att spela xbox. Imorgon börjar en ny vecka med nya tag på praktiken, ska även träna imorgon. Tror träningsdagarna får vara måndag,onsdag och fredag. Undrar om de räcker, annars får jag träna mer om jag känner att det behövs.


Kääärlek ♥


Film'

Allan är hemma och jag har badat klart, va grymt nice. Nu blir det filmmys innan vi ska sova. Blir att kolla på fortsättningen till Män som hatar kvinnor; Flickan som lekte med elden :)

Just nu'

Ligger i badet och bara njuter



Wooopp Wooopp

Hejhejhej. Idag har det inte hänt ngt. Allan ska dra ut med sina nya vänner och umgås, så är ensam hemma ikväll. Tänkte typ ta ett varmt bad med lite ljus och läsa bok. Kanske även har någon ansiktsmask hemma. 

Har suttit och spelat xbox sen jag vaknade, inte bra att ha ett, jag blir ju nörd, hahaha! Men nu lovar jag mig själv att jag inte ska spela mer ikväll. Eller iaf inom senaste timmarna. :)



Fredag kväll

Just nu ligger jag och Allan i sängen och lyssnar på Mange bjuder. Helt utmattade efter 2 timmars träning på gym. Vi är grymma!! Dagen har varit bra, är fett skönt med helg nu. 

I helgen blir det att städa övervåningen, är nog dax. Annars blir det bara att ta det lungt och kolla film. Kanske ta en promenad om vi orkar. Vi får se också om vi orkar åka in till stan och gå på bio, kolla på Hamelton eller Sherlock holms.

Allan ligger och sjunger; Kööpa häääst? Mange bjuuuder. Tomtebloss? Mange bjuder



äntligen fredag'

Fredag! Woohoo. Älskar't. Ska bli skönt med helg och vila ut. Insåg nu när jag vaknade att jag har värsta träningsvärken i benen. Kan knappt gå normalt. haha. Fast idag efter praktiken ska jag och Allan dra och träna igen. Fast får vila benen lite då och köra mest mage och armar.

I helgen blir det väll inget speciellt. Mamma kommer hem idag, så ska väll umgås en del med henne innan hon åker till stockholm igen på måndag. Sen måste jag och allan verkligen städa det ser ju förjävligt ut på våran övervåning! 

Första pussbilden, togs 5 april 2010 ♥


filmtime

ligger i sängen och ska sova om ett tag, men först ska jag och allan brallan kolla klart filmen :)



home sweet home'

Hemma! Grymt sköönt. Var duktig också och valde att gå från praktiken istället för att ta bussen som jag brukar. Skönt var det även fast det var lite segt att gå själv mitt i mörka skogen. Men eftersom jag har världens bästa kille så kom han och mötte mig.

Har fått lite träningsvärk sen igår, kände av det när jag gick nyss. Men det är faktiskt skönt att ha det, liksom jag känner mig duktig då.

Ikväll händer det ingen speciellt. Ska bara ta det lungt och kanske kolla på "Män som hatar kvinnor". Har ju inte sett dom än, men har sett den engelska "The girl with dragon tattoo

Bild på mig när jag hade rast på praktiken och sen en bild på mig med mina nya öronpuffar som jag köpte igår




Uppe innan tuppen

Kan inte fatta att jag är uppe så här tidigt, eller visst uppe kanske jag kan tänka mig, men klar och redo för att gå, min buss går först om 25min. Pappa är inte hemma han åkte iväg någonstan och skulle ha möte, minns inte vart. Och mamma är som vanligt i stockholm och jobbar. Så jag och allan är ensama hemma, vi brukar iaf komma upp, men brukar aldrig hinna fixa mig. Men nu har jag tom gjort det och har tid att bara sitta och lugna ner mig lite innan jag ska iväg till praktiken.

På min rast på praktiken håller jag på att läsa en bok som heter Lycka nu som är skriven av en psykolog och det är en praktisk guide i mindfluness. Igår när jag läste i den fick jag en tankeställare. Det stod att lycka inte är det vi tror det är. Vi brukar ofta tro att vi blir mer lyckliga över att se bra ut, att ha ett bra jobb där man tjänar bra med pengar, att äktenskap gör oss lyckligare. Men engligt boken så blir vi inte lyckligare med längden. Visst kanske just när man fått det där bra jobbet som har relativt bra lön så är man lycklig, men efter en period så är man tillbaka till samma nivå av lycka som innan man fick jobbet. pga att man har vant sig vid situationen. Tror ni att det är så? Jag har funderat och en del av mig tror på det som står i boken, men ändå inerst inne tror jag inte helt på det...



Träning!

Hemma nu efter denna långa dagen. Dock har det varit en bra dag. Praktiken är lika rolig som alltid, vet inte vad mer jag ska skriva om den för dagarna ser likadana ut och jag trivs ju bäst där. Bra är inte tillräkligt stark ord ;)

Jag drog med Allan och gymade efter praktiken. Han köpte ett halvårskort till mig. Så nu jävlar ska jag faktiskt börja träna!



Sen just innan bussen gick vi förbi glitter och jag gjorde ett inpulsköp och köpte ett par öronpuffar! Dom är ju såå grymt sköna! Dessutom var de ju på rea, så kostade typ inget heller :)

teehee'

Snart blir det att åka iväg till praktiken, älskar't! Men är bara sjukt trött, la mig ovanligt sent igår, 22.00, brukar ju lägga mig mkt tidigare nu för tiden, och det är skönt. Men igår blev de senare och det känns nu, jag är mkt mkt segare och jag var verkligen tvungen  att snooza några gånger innan jag gick upp.

Har nu ätit frulle och ska snart fixa mig och dra. Allan sitter och spelar gitarr, han är ledig idag. :)

Bloggar mer ikväll'

Snäll flicka

Är nu hemma! Har varit i stan och kollat film med Allan, Sofie och Pontus. Det var trevligt trevligt. Hade saknat min Sofie grymt mkt så kunde knappt vara tyst när vi kollade film. Jag och Sofie satt och fnittrade som två småtjejer, haha.

Allan har börjat att läsa Matte B nu! Grymt roligt att jag faktiskt kan hjälpa han med något. Klarade ju matte b efter att ha läst den 3 gånger. Tyckte själv att det var tråkigt och svårt. Men jag gav inte upp och till slut fick jag VG fast fattar inte hur. Men lite kan jag iaf, för har hjälpt Allan lite och förklarat för honom!

Sen så kom mitt lilla söta pris med posten idag som jag vann i en tävlig på; marresbloggmix.blogg.se
Tummen upp för den, de svarta vingarna smälter visst in i tröjan lite!





Praktik sen stan med Sofie

Ligger i sängen och vilar lite innan jag åker iväg till min praktik. Är ändå helt klar och måste först gå till bussen om en kvart. Idag blir det att åka in till stan och träffa Sofie. Sen kanske hon och jag drar till Pontus och umgås lite med honom. Men men vi får se hur det blir. Orkar inte bara sitta på stan och tigga cigg, hahaha för jag har ju slutat rökt nu! Inte rökt på 17 dagar. Jag är bäst! :D



Måndag 17.00

Kom just hem från praktiken, Allan har inte kommit hem än han hann inte med bussen som jag tog!
Dagen idag har varit väldigt bra och lugnt. Längtar nu bara tills Allan kommer hem så jag får veta allt om hur hans dag varit. Haha sitter seriöst och skrattar åt mig själv för det är alltid jag som är mer taggad och nervös inför saker även om det är något som en nära person gör. Känner mig mammig!!

Imorgon ska jag träffa min älskade Sofie!!!! Har saknat henne så mkt. Och har bestämt mig att iår ska jag börja fotografera oftare för har nästan inga bilder från 2011. Så kan ju lika gärna börja imorgon med Sofie!





Sen vill jag också bara lägga upp en till bild på en annan person som betyder mycket. Har inte heller så många nya bilder på henne, så blir att lägga upp vår fyllenyårskyss! Mitt plattade hår hade redan blivit lockigt och sötanna är fin som alltid! Saknar dig!! Längtar till Turkiet i sommar!



Glad chey!!

Godmorgon Godmorgon! Sitter här och dricker min 4 kopp morgon kaffe, är beroende av kaffe!

Allan gick just iväg till bussen, hans första skoldag idag! Haha! Är sjukt stolt över honom, han ska läsa 3 ämnen denna termin så blir ganska soft.

Mitt ansikte ser nästan normalt ut! Fortfarande lite torr när jag sminkar mig, men kan iaf sminka mig utan att jag ser ut som ett monster

Jag ska snart iväg till min underbara praktik!! Resten av min klass börjar sin APU nu och det betyder ju att jag inte har några lektioner i skolan så har heltid. Det kommer bli nice. Men vet dock inte hur mina tider är nu för dessa 5 veckor, blev ju sjuk i slutet av förra veckan. Men tiderna får jag nog veta idag, eller så kommer vi på med något bra.


Jag + Kaffe = Bra Kombination = Oseriös



Music!!

Håller på att leta rätt på lite bra låtar som jag kan lägga in på mobilen sen. Har tömt den helt från bilder och musik. Ville ha nytt nu när de ändå är nytt år :)

Nga låtar som ska in på min mobil;



Tralaaaa'

Söndag nu då. Dagen har varit soft, inte gjort så mycket. Mest spelat the sims på xbox, haha tro mig man fastnar verkligen när man väll börjar spela. Lite pinsamt kanske, men kul ibland.

Imorgon har jag praktik igen och allan ska börja skolan. Han är sjukt söt nu när han springer runt lite nervös och försöker hitta kollegeblock och allt som han behöver.

Min fina solbränskada har äntligen gått över. Flagnar inte längre, iaf inte i ansiktet. Och känner mig normal igen. Nu slipper barnen börja gråta direkt dom ser mig.

Min fina älskling och jag på Allans student! ♥

Allan ♥

Allan, jag älskar dig mer än ord kan förklara. Du är det bästa som har hänt mig och 2/4 - 2010, dagen du blev min, var den bästa dagen i mitt liv. Utan dig är jag inget. Du är allt jag vill ha, hellre fattig med dig än att kunna få allt jag pekar på förutom dig. Du är den som får mig att må bra, du är den som ger mig vilja att leva. Med dig ser jag en framtid, en underbar framtid. Du och jag föralltid älskling, vad som än händer ♥



Idiotkunskap

Sitter och spelar Idiotkunskap med Allan. Ett normalt samlag är omkring 5 min långt?! Har för mig att jag läst innan att det var 7 min, och det kunde jag garva åt, men engligt spelet är det bara 5 min. Hahahah

Jaja, ska köra vidare nu när Allan har hämtat upp lite och dricka. Hoppas på att man kan lära sig mer onödiga och roliga saker!


Snart sommar?

Fett fint väder idag till skillnad från igår, igår var de typ snöstorm lite då och då? Men älskar att det är fint väder, kan typ se ljuset då, haha. Snart studenten och snart Turkiet. Fyfan vad härligt.

Sa just åt Sofie att registrera sig på bloggtrafik om hon vill ha några till besökare, hon bah " Registrera?! jag är ingen bil!" Haha säämst du är gumman

Idag blir det att bara ta det lungt här hemma och hitta lite bra musik som sen ska in på mobilen! Hittade just en ny med Shaggy och Kat Deluna som var helt ok!


My best friend

Min älskling Sofie Johansson ♥ Du är min bästavän, vet inte vad jag skulle göra utan dig!!




Shiiit det är ju fredag?!

Glömt bort vilken dag och allt det varit eftersom jag legat och degat mig i sängen i 36 timmar för att kunna bli frisk. Jag som var taggad på att kanske gå till skolan imorgon, något som inte behövs antar jag. Trodde alla på facebook menade att det är fredag den 13 imorgon, men va visst idag.

Blir inget roligt i helgen antar jag, är pank och är nog lika bra att stanna hemma så jag inte smittar någon. På måndag börjar praktiken på heltid, ser fram emot det jättemycket. Umgås med barnen varje dag i 5 veckor. Längtar tills jag kommer ut i arbetslivet och kanske får jobba på en förskola. Är inte direkt en skolmännsika.

Allan kom typ just hem från infomötet på komvux, han börjar plugga nu på måndag. Är stolt över honom, han ska ju statsa på att bli polis. Sen nästa vecka ska jag och allan börja träna. dags att bli duktig

Jag hoppas också att jag får träffa min älskade Sofie igen, var typ 3 veckor sedan sist ju! Har inte varit ifrån henne så länge sen i sommras och då trodde jag att jag skulle gå under. Så det måste vi göra.!

Sofie och jag ♥ Älskar dig


Old stuff'

Har kollat igenom min gamla dator och tänke lägga ut några bilder på resor och annat jag gjort.

Elin och våran kära tyska åsna
Anna och Josefina i Hamburg
Gabriella och jag
Elin och jag
Bild från språkresan i England
Jag och Lina och våran familj i England!
Manja och Johanna

Sjuukling

Uscch har blivit sjuk nu också. Har bara legat i sängen de senate 36 timmarna :o 

Är orolig om mitt studiebidrag, jag som just skulle skärpa mig. Men känner redan att jag börjar må bättre, fast man brukar inte vara sjuk så länge av vinterkräksjukan. Längtar tills jag är frisk igen och så allan kan sova med mig igen. Känner mig så ensam när  han sover i andra rummet. Men jag förstår honom skulle gjort samma sak om det var ombytta roller.

Akon - Love you no more

Hemma från praktiken. Känns typ som det är vår när vi var ute innan lunch, hoppas på att våren kommer snabbt iår. Orkar inte med vinter och snö. Ikväll blir det nog bara att ta det lungt, kanske kolla film eller spela ngt.

Känner mig snäll som försöker förklara Garphyttans skola för Sara som ska på arbetsintervju där imorgon. Håller tummarna för henne imorgon!

Hittade en as bra låt innan jag gick till bussen idag, tänkte lägga upp den i förra inlägget men fick damp för kom inte på hur man gjorde även fast jag gjort det innan. Men nu fungerar det, Akon - Love you no more, fett bra ♥




Praktik

Sitter hemma och har just ätit frukost, ska snart iväg till min praktik. Aloverakrämen jag köpte igår var faktiskt sjukt bra. Visst är fortfarande röd och torr och äcklig, men inte lika farligt som igår. Så jag hoppas faktiskt mitt ansikte blir bra i veckan. Känner mig tom och trött utan smink!



Ska också börja träna nästa vecka, har lovat mig själv att börja bli duktig och sen har jag lovat Allan att träna med honom. Kommer nog bli ganska skönt ändå.
Har insett att det inte är länge kvar till studenten, fast osäker på om jag ska vara med, vet inte om jag orkar lägga ut pengar på en mössa och klänning för det. Annars köper jag bara något billigt, om jag lyckas övertala mamma och pappa att betala. För alla mina pengar jag sparar ska gå till Turkietresan. 





Trött!

Shiit vad trött jag är. Insåg inte ens vad klockan var, jag som ska sova 22.00! Menmen blir att sova nu så jag kommer upp imorgon. Köpte The sims 3 till xbox, haha har fan saknat att spela det så va ju tvungen att köra det. Var helt inne i det.

Jag saknar min snygging Sofie ♥




Hahahah Humanzee?

Kom just hem från stan. Var helt okey att vara i skolan, gjorde inte så mycket. Hade bara svenska och alla mina skolsaker är fortfarande hos farfar i skåne så jag gör ändå inte så mycket. Drog till Marieberg med älsklingen sen. Vi fixade lite träningssaker till Allan och sen köpte jag lite kläder och en alovera kräm till mitt ansikte.

Köpte även idiotkundskapsspelet bara för de verkar roligt, så jag och Allan körde lite det när vi satt på bussen hem. Fick då lära mig vad Humanzee betydde, det är ett engelsk begrepp på en korsning mellan en schimpans och en människa. Började skratta när jag tänkte tanken på hur ful ungen skulle bli om det faktiskt var sant. Men kollade upp det nyss och det fanns inga bekräftade fall. Men seriöst skulle jag inte bli försvånnad om det fanns. Finns ju sjuka namn på sjuka personer som har sex med sjuka saker som döda människor, träd osv.

Imorgon har jag heltids praktik. Ska bli roligt. Dock va nog inte barnen lika glada över att se mig som jag var att se dom. Trodde först det berodde på mitt ansikte, men förhoppningsvis var det för dom va vana att vara hemma nu när det just varit lov. Dom var ju inte direkt glada när dom kom på morgonen. Sen så träffade jag en som gick i min pararellklass innan jag gick om ett år. Hon var vikarie för min handledare som blivit sjuk. Så innan alla kom på morgonen hann vi snacka lite om hur det går i arbetslivet och hur det går i skolan. Va lite små trevligt juu :)


Eftersom jag är dålig på att ta nya bilder så lägger jag nu upp en gammal bild som jag tog för typ 3 år sedan


Tisdag morgon..

Klockan är 06.17 och är vaken och redo för att åka till min praktik. Dum som jag är försökte jag sminka över allt det röda i ansiktet efter brännskadan, vilken såg hemskt ut sedan. Borde kanske lyssnat på Allan när han sa att de kommer se värre ut med smink över. Men tog bort de efter ett tag, och nu tackvare att jag sminkade mig innan är all min hund i ansiktet sprucket.

Uscchh vill verkligen inte åka till praktiken och skolan såhär.

Efter skolan ska jag och Allan dra till Marieberg och shoppa lite. Får typ använda min halsduk som burka eller åtminstonde dölja det värsta i ansiktet.



Älsklingen och jag sommar 2010


Snart dags att sova

Skola och praktik imorgon om jag nu ska dra. Sen om jag kommer ut genom dörren utan att alla blir rädda så ska jag åka och shoppa lite nya saker, vad jag nu behöver.

Har tänkt på att kolla på en serie eller något. Men vet inte vad. Väntar fortfarande på att The walking dead och glee börjar igen och sen ser jag fram emot terra nova säsong 2. Men nu under tiden känns det lite tomt. Ska hämta tillbaka mina sex and the city säsongerna som jag lånat ut i snart 3 år. Allan har lovat att kolla alla säsonger med mig sen, ska plåga han med sex and the city.

Haha, om någon har ett tips på en serie som är bra får ni gärna höra av er.

Snart dags att sova, för jag måste verkligen lära mig att lägga mig tidigt, så ska seriösts försöka sova 22.00 iställer för 02.00. Önska mig lycka till. Just nu sitter jag och lyssnar lite på musik. Men finns inget som faller mig i smaken längre. Hatar all ny musik som kommerl, eller så är det nog för jag inte hittar det som är bra. Hur som helst gillar jag gamla låtar som väcker massa minnen



Nej, nu ska jag nog sova, godnatt!!


Dags att planera sommaren?

Har äntligen planerat allt bra jag ska göra nu fram till sommaren. Jag och Allan var tvungen att skriva ett kontrakt bara för att verkligen klara av det här. Fast ärligt tror jag inte att vi kommer klara det så länge. För vi är nattmänniskor så vi kommer troligen inte klara av att gå och lägga oss vid 22.00. Men ska iaf försöka nu.

Blev inte att åka till stan även fast Allan försökte övertala, fast egentligen ville jag, för vi tänkte också dra till Marieberg och shoppa lite. Men som sagt mitt ansikte är inte det finaste just nu så vi sket i det.

Jag och Anna har planerat massa inför sommaren. 3 veckor i Turkiet är något vi och killarna ska. Längtar verkligen. Först tar jag studeten efter 4 långa år på gymnasiet och några dagar efter det drar vi och solar och bara lever livet. 

Kanske dags att börja spara pengar? inte för jag vet hur jag ska få fram allt så min enda inkomst är csn, som jag även blivit av med.... men det löser nog sig på ett eller annat sätt ;)


Godmorgon säger den röda dansken

Shiit syns verkligen att jag är halvdansk. Är rödare än vad min mamma brukar bli, och hon är heldansk och tro mig hon blir röd. Nästan så att man blir rädd.

Har inte kunnat sova ett skit för mitt första skal har gamlat av så nu är min hud leen igen, men fick just veta av mamma att det också kommer bli hårhudad, så nästa hårda skal är på g.

ang bilden, är inte svettig, provade ta lipsyl i ansiktet eftersom min lotion svider så grymt mkt! Så provar mig fram med olika alternativ! Dock är jag fortfarande lite svullen vid ögonen, så tänker inte vara så elak och visa det!



haha fan va fult, syns ju att jag låg med hakan ner när jag solade, helt vit under halsen. Faaail

Klockan är iaf bara 06.40 och jag vet inte vad jag ska göra. Allan tycker vi ska dra till stan och köpa gymkort, men tänker inte gå till stan med mitt face!! Får väll nörda xbox idag. och försöka fixa ansiktet så jag kaaanske kan dra till skolan imorgon!

Tror jag blivit en orm!

Mitt ansikte ser ut som en skalbagge förutom att skalet håller på att ramla av, kanske är en orm ändå? För skalet håller på att åka av. Jag hoppas verkligen att det ser bra ut tills skolan börjar, annars kommer jag ju skämmas ihjäl. Svullnaden har iaf lagt sig så ser inte ut som Quasimodo längre.

Imorgon ska troligen jag och allan in till stan och fixa lite så vi kan börja gymma snart. Vet inte om jag har lust att dra ut med tanke på hur jag ser ut. Men kanske sker ett mirakel i natt? Ska hur som helst träffa Amanda som jag inte träffat på länge. Ska bli roligt att snacka med henne lite och se hur hon haft det.


Home sweet home

Shohej

Kom hem igår och har som sagt inte skrivit något detta år än. Fast har inte heller något intressant att skriva. Nyår blev bra och dåligt. Vi drog på fest med Anna och Ilja till Annas kompis Kajsa och hennes kille. Kajsas killes kompis var också där. Tyvärr är jag då väldigt dålig på namn så minns inte vad dom hette. Haha. Det va trevligt där, sen efter tolv tror jag vi skulle till någon annan fest men vi tappade bort dom andra så vi skulle ut på krogen, vilket vi inte kom fram till. Sen slutade kvällen med att jag och Allan drog hem.


I veckan har jag mest varit med Anna och Allan va med Ilja. Vi alla drog på bio och kollade på New Years Eve, verkligen en bra film! Fick gåshud och tårar under filmen. Jag och Anna var nog dom enda som applåderade i filmen, men vi kunde inte rå för det, det va ju grym!

Jag och Anna var också och solade för någon dag sedan. Solade nog lite för mycket för har fått brännskada i ansiktet. Under natten svullnade hela ansiktet upp så jag drog till sjukhuset. Som tur var är det ingen allvarlig brännskada, så det kommer försvinna om typ 1 vecka, och läkaren sa att jag inte kommer få ärr efteråt.

Har inga nya roliga bilder för alla bilder jag tog under lovet är på Allans dator så jag lånar en fin bild på mig, Asrin och Anna från facebook som vi tog när vi flumade lite hos Allan.



RSS 2.0