Gott nytt år!!

Sista dagen på året nu. Fan va året har gått fort, känns inte alls som det va längesedan jag festade med joyce,joel,ilja och anna förra nyår. Men nu är det dags igen. Jag allan anna och ilja ska dra till någon kajsa och festa med henne och hennes kille och några fler. Kommer bli nice. Och som tradition köpte allan 2 ciggarer även fast ingen av oss gillar, men det är liksom ett måste på nyår.

Min fina Allan ♥


hahahaha

hahahhahahaha för rolig bild på mig anna och asrin

Snart nytt år

Om 2 dagar är det nyår. Allt va planerat hur vi skulle göra. men nu blev det lite knas. Vi har ingenstans att vara. Hoppas vi hinner lösa det. För måste iaf fira nyår med Allan, Anna och Ilja! 

Skulle dra på bio idag och se New Years Eve, men orkade inte. Haha kanske ser den imorgon istället. Men tänker även spara lite pengar på biokortet tills Devil inside me kommer ut på bio. Vill verkligen se den! Fast är ju 3 månader kvar.. haha

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade sent sen drog jag och allan till stan och fikade med ilja på mingel. Sen drog vi hem och allan och ilja satt och spelade ngt tråkigt spel och jag låg o spelade angry bird på mobilen (nöööörd) och halv sov.

Bild på min på julafton (:

Gävle

Sitter hemma hos Allans mamma och syster. Ikväll blir det bio med Allan och Asrin, vi ska kolla på The girl with dragon tattoo.

Vi kom hit i Måndags kväll, vi hade sjukt tur med tågen. Visste inte ens om dom skulle gå för inget innan hade gått pga stormen, men det tåget vi tog var de första tåget som gick utan några problem.

Julen firades hos min farmor i Helsingborg, vilket var väldigt mysigt men kändes inte riktigt som jul för det var typ vår väder.

Jag när jag och Allan tog en julpromenad
Allan vid vattnet mot Danmark
Min fina älskling ♥
Allan, mamma, pappa och farmor



Sen blev det 10 timmars resa till Gävle. Vi umgicks med Anna och Ilja båda första dagarna i Gävle. Igår hade vi roligt och drack lite och planerade inför nyår

Lite flumbilder från igår;



-

Finns mycket i livet man ångrar. Vissa saker lägger man bara bakom sig, men vissa saker kan man bara inte släppa. Jag vill bara tacka min mamma som varit världsbäst och alltid funnits där för mig. Hon fanns där genom allt medans andra bara vände rygget åt även om dom sagt att dom skulle finnas där för alltid. Men vems ord kan man egentligen lita på? Mamma är en av dom få som jag litar på. 

Nästan alla säger att dom hatar drama, falska människor och ljögner. Men om sanningen ska fram så är dom flesta falska dramaqueens som ljuger hela tiden. Visst jag är inte perfekt, jag ljuger, jag är falsk. Men ibland måste man ljuga för att andra ska må bra. Men det jag inte fattar är sånna där töntiga lögner om att hon sa det och han gjorde det! Omg.. det orkar jag inte med. Visst jag är falsk, jag ler när jag egentligen bara vill gråta. Men när jag säger att jag finns där för en som har de jobbigt så vänder jag inte ryggen åt för det minsta lilla.

Äkta vänner är speciella, det finns inte många av dom. Var tacksam om du har en, för det är jag. Jag älskar mina vänner och min mamma över allt annat! 

errare humanum est ignoscere divinum






Borta bra med hemma bäst?

Hemma igen efter en bra men lite dramatisk helg? Jag fick mina födelsedagspengar och julklappspengar i fredags när vi kom fram till farfar. Så i lördags råkade jag nästan spendera borta allt. Men blev väldigt nöjd med allt. Köpte ett par vanliga leggins, jeans leggins, BH och trosor, smink, halsduk, en tröja, ett linne som jag ska ha på nyår, och en massage grej. 

Allan min fina brallan köpte en as snygg skjorta och slips, längtar tills han ska annvända dem, men först måste jag nog lära honom att knuta den :)

Träffade också min halv kusin Sandra som jobbar ute på Väla köpcentrum. Eller vet inte om jag ska kalla hennes halv kusin, men att förklara på annat sätt blir bara komplicerat. Hon och hennes pojkvänd har köpt sötaste hundvalpen! Fick se den när dom och Sandras mamma och pojkvän kom på middag när vi firade farfar.

Tror dock pappa drack lite för mycket, så blev inte exakt som planerat. Men men de va då inte nu. Imorgon är det skola igen som jag lovat att jag ska tvinga mig till. Är bara denna vecka kvar sen blir de 6 timmar bilresa ner till Skåne igen.
Sen så fick jag denna snygga tavla av Ilona, hon har gjort den till mig. Passar sjukt bra till mitt rum! Längtar tills jag får sätta upp den :)




Jobbig morgon..

Shiit vilken jobbig morgon den blev, och slutade med att jag inte gick till skolan och praktiken. Men har berättat varför till min handlerare nu, så det känns lite bättre.

Senare idag bär jag mig av till Skåne och träffar Farfar och Ilona! Det blir kuul. Även om mamma vill att jag ska vara hemma pga det som varit i veckan. Men men inget kan stoppa mig från att komma bort från Örebro!

En vecka kvar till jul, sååå sköönt! Har lovat mig själv att gå till skolan och praktiken sista dagarna innan jul, så får tvinga mig hur situationerna än är. Sen nästa helg åker jag ner till Skåne igeeeen! Sen Gävle för att leka med Anna och Ilja.

Måste klä mig och packa det sista inför helgen!


GAMMAL BILD! hihihihi

Jobbig morgon..

Shiit vilken jobbig morgon den blev, och slutade med att jag inte gick till skolan och praktiken. Men har berättat varför till min handlerare nu, så det känns lite bättre.

Senare idag bär jag mig av till Skåne och träffar Farfar och Ilona! Det blir kuul. Även om mamma vill att jag ska vara hemma pga det som varit i veckan. Men men inget kan stoppa mig från att komma bort från Örebro!

En vecka kvar till jul, sååå sköönt! Har lovat mig själv att gå till skolan och praktiken sista dagarna innan jul, så får tvinga mig hur situationerna än är. Sen nästa helg åker jag ner till Skåne igeeeen! Sen Gävle för att leka med Anna och Ilja.

Måste klä mig och packa det sista inför helgen!


GAMMAL BILD! hihihihi

Fattig eller vad?

Har seriöst inga pengar längre, och kommer heller inte få pengar från csn. Har inte varit i skolan på hur länge som helst pga vissa saker. Vill kunna gå till skolan och praktiken, men det får vänta lite nu. Tänkte gå dit (som jag tänker varje dag) men blev inte av.

Sitter och tänker på vad som verkligen betyder något för mig, som min familj och vänner. Finns så många som jag saknar, och dom kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta även om jag aldrig mer kommer se dom.

Saknar även min Sofie, var ett tag sedan hon och jag träffades. Kanske för jag bara är inne och inte gör något? Men ibland vill jag bara åka hem till henne och kramas, för då skulle allt bli mycket bättre.

Måste tvätta det sista för imorgon åker jag till Helsingborg och firar min fördelsedag i efterskott och julen i förskott! Blir 3 små julafton i år :) Mysigt för då hinner man träffa så många.

Jag älskar dig bästavän ♥

Traalaaaa

Måste seriöst skärpa mig nu oxh börja att gå i skolan och inte försova mig mer.
Börjar iaf 07.00 imorgon och det kommer bli roligt, trivs grymt bra på min praktik.

I helgen var jag i Gävle och träffade Allans mamma och syster och sen umgicks vi lite med vänner.
Vi började även planera lite smått inför nyår och våran lilljul med Anna och Ilja. Inte länge kvar nu till julen och nyår, känns grymt skönt att redan köpt de fleste julklapparna. 
Jag och Allan som aldrig klarar av att vänta till julafton har redan fått öppna våra julklappar från Asrin och Katan, hihi, fick pressentkort på guldfynd och cubus, så har köpt ny bh och tre vanliga linnen, alla blir ju hål i för mina naglar! Sen köpte jag även 3 par örhängen :)

I helgen som kommer ska jag till Helsingborg och fira farfar, blir nog inget annat, Sophia skulle jobba tror jag? :(

Nu ska jag snart sova, för börjar ju fett tidigt imorgon och vill hinna se de senaste avsnittet av Family Guy! Hihi



RSS 2.0