long time no see

Fett längesedan jag skrev ngt i bloggen har jag insett, haha är lite lat av mig nu. Men känner också att jag inte hinner, kanske är för att jag inte är hemma lika mycket, eller som andra kanske ser det "skolkar lika mycket"

Har ju börjat på praktik nu, känns sjukt skönt att bara ha skolan på halvtid. Inte lika mkt prov och allt sådant man gör i skolan. Visst till sommaren när jag tar studenten får jag inget riktigt slutbetyg men jag får iaf betyg. Och resten av kurserna får jag plugga upp senare när jag orkar eller ngt.. eller om jag pluggar till något annat, har inte riktigt bestämt mig.

Imorgon är de 1 december och då börjar julkalendern!! haha jag och allan tänkte iaf kolla vad det är för julkalender iår och om den suger ser vi en gammal som jag har här hemma, och då får allan lära sig lite mer danska. Nu är det ju inte alls långt kvar till Jullovet, ser ifram emot det grymt mycket. Julen kommer tillbringas i Skåne och sen vid mellandagarna åker vi upp till Gävle, får på nyår blir de att träffa och festa med Anna och Ilja. Haha Allan är sjukt taggad han vill att vi ska ha de som någon tradition att alltid ses och festa på nyår! Men skulle inte vara en dålig ideé för trivs så jävla mycket med dom.

Nu blir de att laga lite mat, mamma och pappa är i stockholm så jag och allan brallan får fixa allt själva!


oh no I didn't

Fuck att man är så feg.. annars hade allt varit mycket bättre nu.

Besök snaart

Snart kommer mina älskade kusiner hit. Önskar bara tiden kunde gå fortfare ibland, har inte träffat dom på 1år.

Fett seg dag det varit idag, va hur trött som helst på morgonen när vi hade religion, och jag var nog inte den enda i klassen som va de, vi va bara 10 pers på lektionen.. 
Sen på samhällskunskapen så gjorde jag inget, eftersom jag varit borta så mkt så har jag inte varit med på ett grupparbete, så vi fick göra vad vi ville. Hade lust att dra hem och hade gjort det om det inte var provtillfälle idag. Inte helt fel att plugga 4 timmar i skolan en fredag.

Ikväll blir de mys med släkten och imorgon kommer bästaste Anna och Ilja! 

Min bebis gjorde mig glad nu, han överaskade mig med scooby doo ♥ teehee



Helg!

Snart är de dags att dra till skolan. Är föööööööööör trött, dumma medecin asså, undra om det ska vara så? borde kanske höra av mig till läkaren och kolla upp det.

Idag har jag 2 lektioner och 1 prov, ska plugga sönder under lunchen så jag klarar det.

Ikväll kommer Lars och Aycan med mina söta kusiner, ska bli fett roligt, har inte sett dem på ett år :( Sen imorgon åker dem och sen kommer Anna och Ilja! Ska bli kul att visa dem örebro, haha,


Fan, klockan är ju rätt så mkt, måste dra till bussen, skriver mer ikväll eller ngt ;)

Woooohooooo!!

GLAD TJEJ!! Har fått min praktik nu, och börjar imorgon, fett bra ju! Skolan idag va helt okey fram till just efter Filmkunskapen då jag drog med Maria till stan. Va typ ngt politikgrej i stan från hela värden så svt och massa poliser och massa millitärer var där. Jag och Maria började med att säga att vi ville vara med på TV, men mest på skoj. Så när vi väl fikade lite av några som gav gratis kaffe och snackade lite politik med dom, även fast vi inte fattade något, så insåg vi att vi blev filmade, asså jag dog av garv, hahahahahha!! Sen drog vi mer mot stan och såg fler militärer och poliser och sjäääääälvklart skulle vi ha bild på oss med dom. Haha turister i Örebro? Hahah 

Mitt ben är cp på bilden, haha jag vet, står fett fult :c dumma polis som inte kan ta bild




Taggad

Sitter i skolan och är sjuuuukt taggad, eller inte. Vill veta vart jag ska ha min praktik snart så jag slipper gå på lektioner jag egentligen inte ska ha. Är däremot faktiskt taggad på att klara dom kurserna jag läser och dom kurserna jag redan har IG i, då har jag bara några få kurser att fixa senare!

Efter skolan ska jag och Allan dra och simma. Fett skönt ju :)



Duktig flicka?!

Är äntligen hemma efter sjukt lång dag i skolan. Efter skolan drog jag och Allan och gymade på haga, sjukt duktiga vi är. Vi har bestämt oss för att köpa kort så vi kan träna i 4 månader. Vi hade tänkt att gyma måndagar och onsdagar sen simma (eftersom det är det jag vill helst..) tisdagar och torsdagar. Sjuuukt stolt över mig, liksom har sagt att jag ska börja träna i typ 2 år men de har aldrig blivit av. Men nu jävlar blir det ändring på det.

Snackar med allans mamma, hahahah för rolig! 





Skolaaa

Sitter i skolan och har sjukt tråkigt. Fick inte ha min praktik på Garphyttans förskola :/
Har håltimme i typ någon timme till. Egentligen ska jag ha idrott men vi har eget arbete, och jag har fixat mitt redan. Vill bara hem nunununuuuu, Allan komemr ner till stan och möter mig senare idag, för vi ska fixa gymkort för ska bli duktig och börja träna ;) woohoo

Försöker även att hitta jobb i Gävle, men det går ju sådär. Vill verkligen flytta dit, skulle bli mycket bättre, en annan stad och sen har jag Anna och Ilja där. Vilket skulle vara skönt får både mig och Allan. Allan kan ju få jobb där ganska lätt, men jag kan liksom inte leva på honom för alltid. Måste också jobba, men jag hoppas jag får något av de jag redan sökt till.

På söndag fyller jag år. Längtar reda till helgen, på fredag kommer Lars, Aycan och mina kusiner. Sen på lördag kommer Anna och Ilja och hälsar på oss, för första gången.

Kratta?!

Kom just in efter att krattat tillsammans med Allan. Aldrig mer!! Ska aldrig i mitt liv på något ställe där man har trädgård!

Nu blir det att ta de lungt med Allan, sen kanske spela lite Halo eller Battlefield 3 :D


Söndagar'

Uschh för söndagar. Det är seriöst den värsta dagen i veckan. 
Imorgon är det skola igen, och jag går på schema, så måste vara på alla lektioner. Men förhoppningsvis kanske jag redan fått min praktikplats. 

Ska hjälpa Allan brallan att kratta idag, eftersom han har skjutit upp det  för länge nu tycker jag.
Nu är det bara 7 dagar tills jag fyller! På fredag kommer min morbrors familj, ska bli sjuuuukt roligt. Har inte träffat mina kusiner på snart 1 år? Förra året var jag ju i Danmark över min födelsedag. Hahaha jag och allan satt och drack Anes sprit helt själva mitt i natten!!

Jag älskar min Allan!! Han är så sjukt söt, haha han spelar gitarr nu! Han har blivit sjukt duktig :) 



The good old days'

Sitter och kollar på gamla bilder, det väcker sjukt många roliga minnen. Saknar seriöst den tiden, inga problem, ingen ångest. Allt va nääästan perfekt då. Men lite jobbigt ska ju livet vara. Önskade att jag kunde gå tillbaka till dom dagarna bara för en dag. Skulle vara sjukt roligt. Haha tog även äckligt mkt bilder på mig själv förr, men nu känns de bara fel att göra det! Vet inte varför, kanske har de med självförtroendet?...




Ny blogg

Gjorde en ny blogg nu för jag fick damp på den förra, för fattade inte hur jag hade gjort den, kunde inte hitta något där. Så tog enklaste utvägen att ta bort den och göra en ny. Har ändå inget bättre för mig, har man tråkigt så har man.

Inget har hänt idag, typ sovit och suttit vid datorn. Längtar till imorgon bara då det är fars dag! för vill ge pappa hans pressent nu, men han vill vänta. Jag hoppas verkligen han blir glad av den.

Nästa vecka fyller jag år, och ska ska tjata sönder på Anna och Ilja, för vill verkligen att dom kommer. Annars blir det en tråkig födelsedag.






RSS 2.0